Bos- en Meerzicht regio Oosterdijk

Bos- en Meerzicht heeft zich in de voorbije jaren gepositioneerd als een Huis, waar excellente zorg wordt geboden.

Een warmer welkom dan bij Bos- en Meerzicht bestaat er niet in regio Oosterdijk

Laat je verbazen

Het Huis biedt plaats aan mensen, met uiteenlopende ziektebeelden, die voor hun zorg een beroep kunnen doen op de reguliere zorggelden.

Het particuliere karakter blijkt uit het gegeven, dat de bewoner c.q. diens familie zélf zorg draagt voor de maandelijkse woon- en servicekosten.

Bos- en Meerzicht heeft zich in de voorbije jaren gepositioneerd als een Huis, waar excellente zorg wordt geboden. Het beschikt daartoe over een bekwaam team van ca. 45 personeelsleden.

Lees verder
Luxe particuliere ouderenzorg
Luxe particuliere ouderenzorg

Bos- en Meerzicht gaat voor 100% kwaliteit wanneer het zorg betreft in regio Oosterdijk


Een ervaren particuliere ouderenzorgvoorziening gelegen in het prachtige bosrijke Gaasterland .

U kunt hier wonen als u weinig zorg nodig heeft , als u wijkverpleging geïndiceerd heeft gekregen vanuit de Zorgverzekeringswet maar ook als intensieve, professionele zorg wenselijk is en u een indicatie heeft vanuit de WLZ ( een ZZP pakket).

Er word gewerkt met een eigen team van ervaren verpleegkundigen verzorgende IG érs en met een vast team van huisartsen, logopedisten, fysiotherapeuten en een ouderenpsychiater. Alle disciplines komen in huis en met elkaar kunnen we door korte lijntjes een ieder de optimale deskundige zorg leveren..

Lees verder

Onze mooie groene locatie is wat Bos- en Meerzicht zo bijzonder maakt in regio Oosterdijk

Prachtige omgeving

Het Huis bestaat sedert 1990 en heeft in het eerste decennium gediend als pension. Vanaf 2000 kent het zijn huidige bestemming.

Begin 2009 werd een uitbreiding gerealiseerd, aangezien de algemene ruimten niet meer toereikend bleken voor hun respectieve functies. Hierdoor beschikt Bos- en Meerzicht nu over twee vleugels.

Luxe particuliere ouderenzorg

"Een sterk punt van Bos- en Meerzicht is onze locatie. Door de prachtige groene omgeving en goed onderhouden accomodatie, komen we hier niks tekort. Hierdoor kunnen we onze bewoners de ultieme woonervaring garanderen."

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij het belangrijkst in wat we doen, alles moet kwalitatief goed zijn en dat ook uitstralen naar de bewoners.

Zorg

Als zorgboerderij willen wij garanderen dat dit bij ons de hoogste prioriteit heeft. Zodat er goed naar de mensen geluisterd wordt.

Locatie

Onze prachtige omgeving is wat ons zo speciaal maakt. Hier zijn we natuurlijk ook ontzettend trots op, u bent van harte welkom eens een kopje koffie of thee te komen drinken!

De locatie van bovenaf

Luxe particuliere ouderenzorg
"Het gevoel van de ouderen moet goed zijn vanaf het moment dat ze de zorgboerderij voor het eerst zien"Debby I. Nota, Directrice.

Contact opnemen?

Stuur ons eens e-mail en we zullen zo spoedig mogelijk van ons laten horen.